De gezichten van Narvic

Narvic media & communicatie is een samenwerkingscollectief van verschillende zelfstandigen met elk een eigen expertise. Wij stelden de afgelopen jaren ons team zorgvuldig samen met zelfstandige, autonome mensen, die allen dezelfde visie op communicatie hebben.

Het vaste team van NARVIC wordt nu gevormd door Brenda de Jong (content-management en redactieplanning), Wiebrand de Boer (alle vormen van journalistiek),

Casper Ferwerda (journalistiek en social media), Nico Pakvis (fotografie), Jelmer Visser (strategie en social media) en oprichter Menno Bakker (film en hoofdredactie).
Daarnaast werkt NARVIC samen met een keur van specialisten, op het gebied van film, journalistiek en online marketing.
Kortom: bij NARVIC media staat een compleet content-team voor je klaar.
Om jóúw verhaal te vertellen. In tekst én op film.

Brenda de Jong

Office Manager

Brenda de Jong (1970), ondersteunt diverse projecten en is bladmanager van verschillende relatiemagazines. Leukste binnen haar vak: de hectiek en de vele verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde, creatief moet je zijn. Voor dat ze bij NARVIC kwam, heeft ze jarenlang in het toerisme gewerkt. Van stewardess bij de KLM tot floormanager bij VVV Leeuwarden. Tussendoor heeft ze als freelancer verschillende projecten geleid op communicatiegebied en doet ze aan kindercoaching.

Echt Brenda: humor, enthousiasme, overal het positieve uit halen. Lijfspreuk: het komt zoals het komt. 
Dol op: reizen, sporten en blije mensen.

Casper Ferwerda

Journalist, tekstschrijver

Casper Ferwerda (1983) is allround journalist en copywriter. Hij behaalde mastertitels Journalistiek en Communicatiewetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn afstuderen ging gepaard met onderzoeken naar de Nederlandse vrijmetselarij, waarvoor hij zelfs de grootmeester van de orde interviewde. Uiteenlopende opdrachtgevers doen hun voordeel met van zijn passie voor letters en woorden. Kranten, magazines, zorgorganisaties, hulpdiensten, de watertechnologiesector, de kunstwereld en ondernemers in Friesland zijn maar een paar voorbeelden. Als redacteur voor het internationale, journalistieke nieuwsplatform Motorsport.com schrijft hij veel over de MotoGP en staan er regelmatig afspraken met mannen als Valentino Rossi in zijn agenda.

Je kunt Casper ook kennen van zijn… reizen rond de wereld, Italiaanse racefiets (Bianchi) en auto (Fiat 500), vroegere bijbaantje in de boekhandel, karateles, Oasis-concerten, opschrijfboekje voor Vlaamse wieleruitdrukkingen

Wiebrand de Boer

Journalist, tekstschrijver

Wiebrand de Boer (1983) is allround journalist. Hij heeft zijn bachelor Journalistiek gehaald aan Windesheim Zwolle met afstudeerstages bij de Leeuwarder Courant en het tijdschrift Sportweek. Houdt ervan verhalen van mensen in tekst te vangen. Momenteel onder meer schrijvend voor magazines als Ondernemend Friesland en WaterProof Magazine. Voorliefde voor het lezen van boeken, vuige gitaarmuziek, vintage racefietsen, drummen, over voetbal lullen, het Britse continent, darts kijken, Shinji Ono, broodjes pindakaas en de squashsport.

Jelmer Visser

Social Media, Strategie

Jelmer (1986) is een echte Hollandse jongen, 2 meter lang, sportgek, praatjesmaker, gezelligheidsfanaat en is altijd te porren voor een beetje avontuur. Hij helpt je graag om online die persoonlijke connectie te maken tussen jou en je doelgroep. Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Met het juiste verhaal, op het juiste moment op het juiste platform maakt hij die persoonlijke connectie met jouw doelgroep. Jelmer heeft ook nog een eigen onderneming en heeft de afgelopen jaren bij NHL Stenden Hogeschool gewerkt.

Menno Bakker

Tekstschrijver, journalist, filmer

Menno Bakker (1962) was in de jaren tachtig leadzanger van de punkgroep Kobus gaat naar Appelscha. Hij studeerde kunstgeschiedenis en communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, later gevolgd door een NIMA-opleiding. Hij werkte onder andere als journalist en als marketeer van het Groninger Museum en was actief in citymarketing (Kijk dat is het mooie van Leeuwarden). Momenteel werkt Bakker als communicatiemanager en als hoofdredacteur van een ‘journalistiek-commercieel’ TV-programma, diverse bladen en websites, waaronder Ondernemend Friesland.

Bakker schreef een boek over corporate identity en storytelling en publiceert met enige regelmaat columns en verhalen en is regelmatig dagvoorzitter.

Dol op: fietsen, wandelen, documentaires, film, schilderkunst, Bill Bryson, Louis Theroux en Ricky Gervais.

Rogier Bakker

Filmer, camjo

Rogier Bakker studeerde communicatie en volgde een korte opleiding tot camerajournalist (camjo). Met Rogier Bakker Films is hij in te huren voor bedrijfsreportages, after movies en evenementen. Voor Narvic is Rogier met name actief voor de portalen Ondernemend Leeuwarden en OFTV. Hij filmt op verzoek bedrijfsfilms, interviews en vlogs.
En wat nu?

Wij zijn er klaar voor! Meeten?