De gezichten van NARVIC media

NARVIC media is een videobedrijf, waar verschillende professionals vanuit hun eigen expertise werken aan mooie projecten.Dit zijn de gezichten die daarbij horen.

Marco Kraaijeveld

Filmer/Producer

Ervaren filmer, allround qua interesse. Rustige beelddenker én teamplayer.

“Een klik hebben met klanten, dat is voor mij het belangrijkste. Een informeel sfeertje, ruimte voor een beetje humor. Vanuit die klik kun je lekker samenwerken en komen de mooiste dingen tot stand”

Menno Bakker

Producer, journalist, filmer

Menno Bakker (1962) was in de jaren tachtig leadzanger van de punkgroep Kobus gaat naar Appelscha. Hij studeerde kunstgeschiedenis en communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, later gevolgd door een NIMA-opleiding. Hij werkte onder andere als journalist en als marketeer van het Groninger Museum en was actief in citymarketing (Kijk dat is het mooie van Leeuwarden). Momenteel werkt Bakker als producer van diverse films (onder andere als partner bij filmbedrijf Youbrand.tv) en als hoofdredacteur van diverse bladen en websites, waaronder WaterProof en Ondernemend Friesland.

Dol op: fietsen, wandelen, documentaires, film, schilderkunst, Bill Bryson, Louis Theroux en Ricky Gervais.

Rogier Bakker

Filmer, camjo

Rogier Bakker studeerde communicatie, volgde een korte opleiding tot camerajournalist (camjo) en verbreedt zijn horizon met een studie media en entertainment management.
Sterk in camerawerk en interviews. Met Rogier Bakker Films is hij in te huren voor bedrijfsreportages, after movies en evenementen. Binnen het NARVIC-team is Rogier inzetbaar op alle soorten projecten.

Martijn Jongeling

Editor/Filmer

Martijn Jongeling is filmer, maar bovenal editor. Iemand die in de montagestudio precies dát weet toe te voegen wat een film nodig heeft; als het gaat om muziek, ritme, dynamiek en ook gewoon: het vertellen van een duidelijk verhaal.

Casper Ferwerda

Journalist, tekstschrijver

Casper Ferwerda (1983) is allround journalist en copywriter. Hij behaalde mastertitels Journalistiek en Communicatiewetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn afstuderen ging gepaard met onderzoeken naar de Nederlandse vrijmetselarij, waarvoor hij zelfs de grootmeester van de orde interviewde. Uiteenlopende opdrachtgevers doen hun voordeel met van zijn passie voor letters en woorden. Kranten, magazines, zorgorganisaties, hulpdiensten, de watertechnologiesector, de kunstwereld en ondernemers in Friesland zijn maar een paar voorbeelden. Als redacteur voor het internationale, journalistieke nieuwsplatform Motorsport.com schrijft hij veel over de MotoGP en staan er regelmatig afspraken met mannen als Valentino Rossi in zijn agenda.

Je kunt Casper ook kennen van zijn… reizen rond de wereld, Italiaanse racefiets (Bianchi) en auto (Fiat 500), vroegere bijbaantje in de boekhandel, karateles, Oasis-concerten, opschrijfboekje voor Vlaamse wieleruitdrukkingen

Brenda de Jong

Office Manager

Brenda de Jong (1970), ondersteunt de productie van diverse complexere video-projecten en is bladmanager van verschillende relatiemagazines. Leukste binnen haar vak: de hectiek en de vele verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde, creatief moet je zijn. Voor dat ze bij NARVIC kwam, heeft ze jarenlang in het toerisme gewerkt. Van stewardess bij de KLM tot floormanager bij VVV Leeuwarden. Tussendoor heeft ze als freelancer verschillende projecten geleid op communicatiegebied en doet ze aan kindercoaching.

Echt Brenda: humor, enthousiasme, overal het positieve uit halen. Lijfspreuk: het komt zoals het komt. 
Dol op: reizen, sporten en blije mensen.

En wat nu?

Wij zijn er klaar voor! Meeten?