De gezichten van NARVIC media

NARVIC media is een samenwerkingscollectief van verschillende zelfstandigen met elk een eigen expertise. De kern wordt gevormd door een klein groepje filmers en journalisten. Maar onze missie is niet voor niets ‘Film & Meer.’

Wij willen iets voor onze klanten bereiken. En daarom hebben we in ons team ook een designer en twee social media-experts.

Marco Kraaijeveld

Filmer/Producer

Ervaren filmer, allround qua interesse. Rustige beelddenker én teamplayer.

“Een klik hebben met klanten, dat is voor mij het belangrijkste. Een informeel sfeertje, ruimte voor een beetje humor. Vanuit die klik kun je lekker samenwerken en komen de mooiste dingen tot stand”

Menno Bakker

Tekstschrijver, journalist, filmer

Menno Bakker (1962) was in de jaren tachtig leadzanger van de punkgroep Kobus gaat naar Appelscha. Hij studeerde kunstgeschiedenis en communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, later gevolgd door een NIMA-opleiding. Hij werkte onder andere als journalist en als marketeer van het Groninger Museum en was actief in citymarketing (Kijk dat is het mooie van Leeuwarden). Momenteel werkt Bakker als producer van diverse films (onder andere als partner bij filmbedrijf Youbrand.tv) en als hoofdredacteur van diverse bladen en websites, waaronder WaterProof en Ondernemend Friesland.

Dol op: fietsen, wandelen, documentaires, film, schilderkunst, Bill Bryson, Louis Theroux en Ricky Gervais.

Rogier Bakker

Filmer, camjo

Rogier Bakker studeerde communicatie, volgde een korte opleiding tot camerajournalist (camjo) en verbreedt zijn horizon met een studie media en entertainment management.
Sterk in camerawerk en interviews. Met Rogier Bakker Films is hij in te huren voor bedrijfsreportages, after movies en evenementen. Binnen het NARVIC-team is Rogier inzetbaar op alle soorten projecten.

Martijn Jongeling

Editor/Filmer

Martijn Jongeling is filmer, maar bovenal editor. Iemand die in de montagestudio precies dát weet toe te voegen wat een film nodig heeft; als het gaat om muziek, ritme, dynamiek en ook gewoon: het vertellen van een duidelijk verhaal.

Casper Ferwerda

Journalist, tekstschrijver

Casper Ferwerda (1983) is allround journalist en copywriter. Hij behaalde mastertitels Journalistiek en Communicatiewetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn afstuderen ging gepaard met onderzoeken naar de Nederlandse vrijmetselarij, waarvoor hij zelfs de grootmeester van de orde interviewde. Uiteenlopende opdrachtgevers doen hun voordeel met van zijn passie voor letters en woorden. Kranten, magazines, zorgorganisaties, hulpdiensten, de watertechnologiesector, de kunstwereld en ondernemers in Friesland zijn maar een paar voorbeelden. Als redacteur voor het internationale, journalistieke nieuwsplatform Motorsport.com schrijft hij veel over de MotoGP en staan er regelmatig afspraken met mannen als Valentino Rossi in zijn agenda.

Je kunt Casper ook kennen van zijn… reizen rond de wereld, Italiaanse racefiets (Bianchi) en auto (Fiat 500), vroegere bijbaantje in de boekhandel, karateles, Oasis-concerten, opschrijfboekje voor Vlaamse wieleruitdrukkingen

Wiebrand de Boer

Journalist, tekstschrijver

Wiebrand de Boer (1983) is allround journalist. Hij heeft zijn bachelor Journalistiek gehaald aan Windesheim Zwolle met afstudeerstages bij de Leeuwarder Courant en het tijdschrift Sportweek. Houdt ervan verhalen van mensen in tekst te vangen. Momenteel onder meer schrijvend voor magazines als Ondernemend Friesland en WaterProof Magazine. Voorliefde voor het lezen van boeken, vuige gitaarmuziek, vintage racefietsen, drummen, over voetbal lullen, het Britse continent, darts kijken, Shinji Ono, broodjes pindakaas en de squashsport.

Brenda de Jong

Office Manager

Brenda de Jong (1970), ondersteunt de productie van diverse complexere video-projecten en is bladmanager van verschillende relatiemagazines. Leukste binnen haar vak: de hectiek en de vele verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde, creatief moet je zijn. Voor dat ze bij NARVIC kwam, heeft ze jarenlang in het toerisme gewerkt. Van stewardess bij de KLM tot floormanager bij VVV Leeuwarden. Tussendoor heeft ze als freelancer verschillende projecten geleid op communicatiegebied en doet ze aan kindercoaching.

Echt Brenda: humor, enthousiasme, overal het positieve uit halen. Lijfspreuk: het komt zoals het komt. 
Dol op: reizen, sporten en blije mensen.

Nico Pakvis

Fotograaf

Nico Pakvis (60) is met fotografie begonnen toen de eerste digitale camera’s in de schappen lagen.

Tijdens zijn reizen naar Sri Lanka heeft hij ontdekt dat het maken van portretten zijn grootste belangstelling heeft. Naast zijn reportage- en portretwerk voor Narvic heeft hij een eigen studio waar hij bijna dagelijks te vinden is.

En wat nu?

Wij zijn er klaar voor! Meeten?