Over ons

Wij zijn een videoproductie-bedrijf waar drie woorden samenkomen: cinematografie, journalistiek én marketing. Als filmers zijn we gek op de chemie tussen beeld, geluid, ritme en dynamiek. Ons journalistieke DNA maakt dat we nieuwsgierig zijn. En snel de kern pakken. En: we verliezen nooit de doelstellingen van onze klanten uit het oog. Die willen doelgroepen bereiken en een boodschap overbrengen. Met onze kennis helpen we graag aan mee.
‘Film en méér’ betekent bij ons:

  • teamwork, sámen met klanten
  • vertrouwen krijgen én belonen
  • desgewenst ná oplevering actief meehelpen om
    films online en offline te laten scoren
“We zijn nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd. We vragen dóór. Zo komen we snel tot kernachtige films en andere verhalen.”
Menno Bakker - Narvic Oprichter

Wat we doen

Ben je van plan een bedrijfsfilm te maken? Of sta je op het punt een commercial te laten produceren? Of: geloof je meer in een mini-documentaire, waarin je op een journalistieke manier jouw verhaal vertelt?
Het kan allemaal. Maar bij alles wat je doet: maak geloofwaardige content. NARVIC media hélpt daarbij. Wij zijn voor onze klanten altijd op zoek naar het authentieke verhaal; wie ben je en waarom doe je wat je doet? Wij nemen de regie, maar jij blijft aan het roer. Zo maken we films waar organisaties, bedrijven en merken vérder mee komen.

Image
En wat nu?

Wij zijn er klaar
voor! Meeten?