Ons vak en expertise

Wie tegenwoordig de kunst verstaat om marketingdoelstellingen te vertalen naar korte, spannende, journalistieke verhalen kan aanzienlijk veel meer bereiken.

Of het nu om een artikel, een persbericht, een relatiemagazine, een nieuwsbrief of een videofilm gaat: het gaat om de inhoud! Vanuit die visie heeft Narvic zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot specialist in deze activiteiten.

Teksten schrijven

Een verhaal vertellen is een vak. En tékst schrijven óók. Laat ons úw verhaal vertellen! Van persbericht tot beleidsnotitie. Van nieuwsbrief tot artikel. De kern pakken, spanning opbouwen, overtuigen! Met onze wortels in journalistiek en copywriting komt dat goed. En natuurlijk: alles SEO-proof!

Film

Met film kun je informeren, ontroeren en overtuigen. En razendsnel je boodschap verspreiden. Wij kunnen van iedere bedrijfsfilm een topproductie maken. Maar: met film je zoveel méér. Denk aan symposia, jaarverslagen, productpresentaties. Met onze mix van creativiteit en journalistiek leggen we úw verhaal vast.  Met als resultaat: méér rendement uit uw communicatiebudget!

“Narvic werkt niet vóór ons, Narvic werkt mét ons. En dat maakt onze samenwerking bijzonder en leidt tot mooie resultaten waar we samen trots op zijn.”
Juliette Douglas – marketing manager Water Alliance

Online scoren

We begonnen in het jaar 2000, als ‘interactief communicatiebureau’. Werkend aan veel mooie projecten leerden we wat wel en niet werkt. Intussen is het internet verder gegroeid. Wij óók! Een website op maat, SEO-teksten waarmee je gevonden wordt, succesvolle nieuwsbrieven die ‘converteren’, video’s die overtuigen; wij kúnnen het maken! En we helpen graag!

Social Media

Een prachtig medium om in contact te komen met jouw doelgroep. Weet je niet precies hoe, of heb je er geen tijd voor? Wij wel! En we zijn er nog goed in ook. We vertellen je graag hoe we dit doen.

En wat nu?

Wij zijn er klaar voor! Meeten?