Wat


Je wordt oud als je lichaam korter wordt en je verhalen langer.
Een mooi citaat uit de wereldliteratuur. Al mag je je afvragen: wat is daarbij het probleem?
Feit is: wie tegenwoordig de kunst verstaat om marketingdoelstellingen te vertalen naar korte, spannende verhalen kan veel bereiken. Dan moet je snel de kern kunnen pakken, ook bij complexe onderwerpen. En ook weten in welke volgorde je de dingen aan de kijker of luisteraar vertelt. Even niet al te bescheiden: wij denken dat we daar hartstikke goed in zijn.

Teksten schrijven

De kérn pakken, ook als het om een complex proces gaat. Zaken terugbrengen tot waar het om gaat, spanning opbouwen, overtuigen! Met onze wortels in journalistiek en copywriting komt dat goed.

Film

Waarin onderscheiden wij ons? Onze toegevoegde waarde is dat wij zowel cineasten als journalisten zijn. Als filmfreaks zweren we uiteraard bij het mooie plaatje. Maar vertellen we graag verhalen met relevantie. Innovatie-projecten, watertechnologie, schone energie, kunst en cultuur; we vangen het graag in film.
Maar: met film je zoveel méér. Denk aan symposia, jaarverslagen, productpresentaties. Met onze mix van creativiteit en journalistiek leggen we úw verhaal vast.  Met als resultaat: méér rendement uit uw communicatiebudget!

“Narvic werkt niet vóór ons, Narvic werkt mét ons. En dat maakt onze samenwerking bijzonder en leidt tot mooie resultaten waar we samen trots op zijn.”
Juliette Douglas – marketing manager Water Alliance

Online scoren

We begonnen in het jaar 2000, als ‘interactief communicatiebureau’. Werkend aan veel mooie projecten leerden we wat wel en niet werkt. Intussen is het internet verder gegroeid. Wij óók! Met de kennis van nu helpen wij onze klanten graag om met film of andere verhalen daadwerkelijk doelgroepen te bereiken.

Social Media

Een prachtig medium om in contact te komen met jouw doelgroep. Weet je niet precies hoe, of heb je er geen tijd voor? Wij wel! En we zijn er nog goed in ook. We vertellen je graag hoe we dit doen.

En wat nu?

Wij zijn er klaar voor! Meeten?