Narvic sponsor van Trendship

‘Innovatie’. Misschien wel heet meest gebruikte woord in het economische verkeer de afgelopen jaren. Een knuffelwoord voor bestuurders en ondernemers; dat staat vast. En toch: daarmee niet minder belangrijk. Innovatie jaagt economische groei aan, zo blijkt uit alle cijfers.

Daarom omarmen we ook maar wát graag het evenement Trendship, dat op 27 oktober a.s. plaatsvindt in Sportstad Heerenveen. Bij NARVIC media & communicatie zijn we er trots op dat we sponsor zijn. In die rol verzorgen we tal van soorten content voor het evenement. Van tekst tot film. En in de aanloop er naar toe maken we kennis met tal van interessante mensen. Waar we kennis mee delen. En dat is nu al inspirerend.

Alles meemaken? Kijk snel op http://www.trendship.nl/ticketsinschrijven/stap-1 of er nog kaarten zijn. En kun je er tóch niet bij zijn? Dan zorgen wij samen met onze partners van YouBrand dat je later online kunt zien wat je hebt gemist.